Modern teknik

Ing Gunnar Jonsson AB har alltid de allra modernaste och nyaste maskinerna. Företaget ligger i framkant när det gäller utvecklingsarbete och framtidens energiborrning, brunnsborrning, pumpinstallationer, reningsfilter, servicearbete. De femton medarbetarna har alla varit med länge och har gedigen kompetens. Kundregistret från 1964 och framåt finns arkiverat.

Trygghet för våra kunder

Så när en kund som borrat en brunn på 1960- talet ringer för att kolla till exempel vilken sorts pump som installerades, eller om det finns någon notering om grundvattenkvaliteten, så kan vi ge svar direkt, det är bara att plocka fram den gamla akten där alla uppgifter finns sparade. Det ger en enorm trygghet för våra kunder, vi kan svara och hjälpa till, vi minns vad som hänt.

Miljövänliga anläggningar Vi kan också hjälpa till med de moderna, miljövänliga kylanläggningar som kan kopplas till en bergvärmeanläggning, och även i storskaliga projekt för till exempel kontorsfastigheter. Vattenrening är ett av våra specialområden, som är högaktuellt idag. Inför ett arbete med en bergvärmeanläggning gör vår kunniga personal alltid ett förberedande kundbesök på plats, och fotograferar och kontrollerar de geologiska förutsättningarna mycket noga.

Kontakta oss