Gedigna kunskaper

Vi är idag ett av landets ledande företag både i brunnsborrningsbranschen och när det gäller bergvärme. Vi har en mycket kvalificerad personal, och en maskinpark av allra högsta klass: det gör att vi alltid arbetar snabbt och effektivt även med svåra och krävande uppdrag. Vi erbjuder våra kunder ett omfattande garanti- och trygghetspaket. Vårt medlemskap i branschorganisationen Geotec innebär ytterligare trygghet för kunden och garanterar att vi har tillgång till de senaste forskningsrönen. Det innebär också hög kvalitet och typgodkända produkter: alla pumpar, kablar, tryckkärl och vattenledningar är granskade och certifierade.

Egen Personal

Vi kan dessutom erbjuda en totalentreprenad med egen arbetskraft inom de olika yrkeskategorier som behövs både vid brunnsborrning och vid borrning för bergvärme. Vi har egna elektriker, vatteninstallatörer, rörinstallatörer, förutom mycket kvalificerad personal som utför borrningsarbetet. Vi är alltså inte beroende av att boka in utomstående konsulter.

Det garanterar våra kunder en stor säkerhet och trygghet när vi utför vårt arbete. Vi håller alltid tiderna som vi lovat. Vi använder enbart typgodkända produkter.

Högeffektiva system

Den tekniska utvecklingen medför nya och förbättrade verktyg och metoder som gör att arbetet vi utför alltid är i takt med de senaste rönen inom området. Gäller det brunnsborrning så är det självklart att se till att kunden känner sig trygg hela vägen från det att borrningsarbetena startar till dess att vattnet rinner ur kranen. Gäller det bergvärme så ser vi till att det blir ett väldimensionerat borrhål som är individuellt dimensionerad för att skapa ett högeffektivt system.

Kontakta oss